Om Os

Da vi åbnede i 1978, var vi den første indisk/pakistanske restaurant i Danmark, som tilbød retter tilberedt efter landets oprindelige traditionsrige opskrifter. Den smagsoplevelse du kan nyde i vores restaurant i dag, bygger derfor på en kompromisløs tilgang til den verdensberømte madtradition i det indisk/pakistanske køkken og fra 38 års erfaring med orientalske retter i Danmark. Sahil er gentagne gange blevet nomineret som landets bedste indisk/pakistanske restaurant af førende eksperter inden for restaurationsbranchen.

I Indien og Pakistan laver man karry fra bunden, som en blanding af mange forskellige krydderier som f.eks. laurbærblade, fennikel, spidskommen, koriander, kardemomme, gurkemeje, chili ingefær og hvidløg. Karry er forskelligt fra årstid til årstid, egn til egn, hjem til hjem og ret til ret. Vores kok er kendt for sin specielle karry, der både kan være stærk og mild. Men som udgangspunkt bliver retterne serveret mellemkrydret. Vi kan tilberede maden præcis efter deres ønske, også i forhold til allergener.

Velbekomme.

fullsize_distr4.PNG